ontwerp-zonder-titel---2022-10-03t174947-420

Thuisbox

De FoodforCare Thuisbox

Vanaf Q1 2023

Met deze box kun je vijf dagen eiwitrijk en energierijk te eten.

Die bouwstoffen zijn extra belangrijk als je toeleeft naar een medische behandeling of er herstellende van bent. Ook voor ouderen, die eiwitrijke voeding nodig hebben om hun spiermassa te behouden, kan deze box een groot verschil maken.

een-rijk-gevulde-maaltijdbox--1-

Waarom de Thuisbox

Het FoodforCare concept, onderdeel van de Eetgemak groep, is een unieke voedingsformule in de zorg, die gebaseerd op het aanbieden van 5 kleine eetmomenten op 1 dag. De gerechten zijn ontwikkeld met verse, gezonde ingrediënten en bevatten belangrijke voedingswaarden die een positief effect hebben op het snellere herstel. Uit onderzoek is gebleken dat patiënten dit veel meer waarderen dan het reguliere voedingsaanbod van 3 momenten per dag.

Omdat deze formule zo succesvol is, willen we het concept graag beschikbaar maken voor mensen thuis om pre- of postoperatief te kunnen aansterken of met behulp van onze service gemakkelijker een voedzaam en gezond eetpatroon te kunnen naleven. Daarom is er nu de FoodforCare Thuisbox.

Deze Thuisbox bevat voor 5 dagen 5 verschillende kleine gerechten die u verspreid over de dag kunt nuttigen.

ontwerp-zonder-titel---2022-10-03t175158-015

Hoe werkt het?

De FoodforCare Thuisbox is een foodbox die u ontzorgt wanneer u ziek bent, een operatie gehad heeft of wanneer u het lastig vind om voor uzelf gevarieerd en gezond te koken. Wij zorgen voor een gevarieerd, smakelijk en voedzaam menu! Door de 1-persoonsporties hoeft u zich ook niet druk te maken om restjes of voedselverspilling.

Alle maaltijdcomponenten zitten verpakt in een doos. Met behulp van de stickers ziet u in één oogopslag welke producten bij elkaar horen.

Deze indeling kunt u ook terugvinden op het weekoverzicht. Deze kunt u als poster ophangen zodat u overzichtelijk kunt zien wat u heel de week kunt eten.