whitepapers

downloaden

FoodforCare gelooft in een sterke relatie tussen voeding en herstel. Door kennis en koken samen te brengen, willen wij de wereld gezonder maken. Samen op weg naar beter. Om dat te bereiken meten we continu de effecten van onze innovaties en de tevredenheid. Zo bouwen we aan een database vol kennis en kunde, die we in allerlei vormen willen delen. Bijvoorbeeld via whitepapers.

 

Inzicht en praktische tips bij voeding in de ouderenzorg

In deze whitepaper leest u welke context van belang is bij voeding voor ouderen en met welke factoren de maatschappij onder andere op het gebied van ouderenzorg in stijgende mate te maken krijgt. Daarnaast treft u praktische invulling om uw facilitaire dienstverlening rondom uw voedingsconcept zo in te richten dat het een bijdrage levert aan (preventieve) zorg voor ouderen.

Download deze whitepaper nu via Skipr.

 

Zes nieuwe stappen om ondervoeding tegen te gaan

Ontwikkelingen in de markt en het leggen van horizontale verbanden maken het mogelijk om ondervoeding binnen uw zorgorganisatie tegen te gaan, in het bijzonder wanneer u werkzaam bent bij het facilitair team, voedingsteam, themaleider of team van diëtisten. In deze whitepaper leest u welke gevolgen ziekte gerelateerde ondervoeding met zich meebrengt en welke stappen een ziekenhuis (of zorgorganisatie) kan zetten om ondervoeding tegen te gaan.

Download deze whitepaper nu via Skipr.

 

Tien zeldzaam interessante diëten

FoodforCare signaleert een trend binnen de zorg: patiënten en cliënten geven vaker aan een specifiek dieet te moeten of willen volgen. In deze whitepaper leest u hoe u kunt differentiëren tussen diëten, met welke extreme en zeldzame diëten u – als organisatie – geconfronteerd kunt worden en hoe u zich op een efficiënte wijze inricht om te voorzien in deze behoefte.

Download deze whitepaper nu via Skipr.