Tweede gezamenlijke businessgolfdag

De tweede editie van de gezamenlijke businessgolfdag tussen Maison van den Boer en HyTEPS op 31 mei 2016 op Golfbaan De Stippelberg Gemert-Bakel was wederom zeer geslaagd mede door de bijzonder voedzame FoodforSports-lunch met gedegen toelichting door Maison van den Boer – allrounder Tim van Os.

Een groot contrast werd afgeschilderd door de kleine, kleurrijke en behapbare gerechtjes van FoodforSports en het speenvarken van 35kg, welke in zijn geheel bereid werd door chefkok Gaby Kiffers van golfbaan de Stippelberg. Het varken, welk bij het buur-varkensbedrijf van Annie Relou naast hole 14 gemest is, werd aldaar ook gepekeld en gegaard in de Helmondse slachterij.

De MVO-doelstelling “food van dichtbij” is hiermee naar een nieuw record gebracht, en ook de asperges komen natuurlijk uit de directe omgeving.

Mooie vorm van samenwerking tussen FoodforHospitality voor sporthoreca en de keukenbrigade van een golfbaan met culinaire lef.