Welkom en dank!

Vanaf vandaag houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen FoodforCare. Eens per twee maanden ontvang je onze update in je mailbox. Wens je onze update niet meer te ontvangen? Schrijf je dan uit onderaan deze mail.

Bij zo'n eerste uiting hoort een korte terugblik en een oprecht dank-jullie-wel aan al degenen die er mede voor gezorgd hebben hoe Foodforcare er vandaag voor staat.

Een groot compliment aan de zorgprofessionals in het Radboudumc die in 2013 de uitdrukkelijke wens van hun oncologie patiënten serieus namen dat er aan de voeding iets structureel gewijzigd zou moeten worden.
Annelies Hermsen en de koks van Maison van den Boer hebben samen met hen de start gegeven aan FoodforCare.

In januari 2015 mocht FoodforCare laten zien of de reacties ook op andere afdelingen positief zouden zijn.
Na een intensieve periode van voorbereiding zijn we, samen met de voedingsassistenten van het Radboudumc, per 1 oktober 2015, alle afdelingen dagelijks van gezonde verse voeding gaan voorzien.

Dank aan alle medewerkers van het Radboudumc en FoodforCare dat zij door dagelijks de patiënten blij en tevreden te maken een essentiële rol spelen in het welbevinden van onze patiënten.

Dank aan de Raad van Bestuur en de leiding van de afdeling L&S dat zij hun schouders onder dit project gezet hebben. Het is nog niet in alle ziekenhuizen geaccepteerd dat gezonde voeding ertoe doet.

Dank ook aan de onderzoekers en de FoodforCare Foundation dat zij de bereidheid hebben om onderzoek te doen naar de effecten van een andere wijze van eten.

Ik zie uit naar de reacties op deze eerste nieuwsbrief en hoop u vaker van ontwikkelingen op de hoogte te mogen stellen.

Met hartelijke groet,

Henk Kivits