extra energie

in crisistijden

Nederland leeft in hectische tijden waarin het coronavirus grote druk op de zorg legt. Juist in deze uitdagende omstandigheden is gezonde voeding essentieel. Daarom zetten wij ons graag in om zorgmedewerkers te ondersteunen – bijvoorbeeld met maaltijdpakketten – en ziekenhuizen met hun F&B-uitdagingen te helpen. 'Jullie zorgen voor ons', zegt FoodforCare-directeur Siebe, 'laat ons nu voor jullie zorgen.'

 

Maaltijdpakketten voor zorghelden

In alle ziekenhuizen worden momenteel topprestaties geleverd. Medewerkers draaien zware shifts en moeten continu op de toppen van hun kunnen werken. Vooral 's avonds en 's nachts is dat een uitdaging, als er niet altijd de mogelijkheid is om goed te eten. Daarom hebben wij maaltijdpakketten ontwikkeld die tijdens zo'n dienst binnen een handomdraai te eten zijn.

Het Zorghelden Maaltijdpakket bevat 4 gerechten: een shake, salade, warme hoofdmaaltijd en dessert. Alle gerechten zijn eiwitrijk en energierijk, wat zorgmedewerkers helpt om continu scherp te blijven. En heel praktisch: de gerechten zijn ready-to-eat en inclusief bestek. Zo staat er tijdens je dienst altijd een maaltijd klaar die direct voor extra energie zorgt.

Wij hopen met deze pakketten een steun in de rug zijn voor alle zorgprofessionals van Nederland, met in het bijzonder de helden op de IC-afdelingen. Meer weten? Neem dan contact op met Siebe, bereikbaar via siebe.geerdsema@foodforcare.nl of via +31 (6) 33 94 66 78.

  

Ondersteuning in proces en logistiek

Naast de maaltijdpakketten kan FoodforCare elk ziekenhuis helpen in de ondersteuning van het proces en de logistieke lijnen. Dat varieert van de tijdelijke inzet van onze keukenmedewerkers in bestaande productielijnen tot het optuigen van een complete voedingsvoorziening op een nieuw te bouwen noodlocatie.

Het geeft lucht aan organisaties wanneer wij zorgen uit handen kunnen nemen en de focus terug naar het primaire zorgproces kan. Siebe denkt er graag over mee. Hij is bereikbaar via siebe.geerdsema@foodforcare.nl of via +31 (6) 33 94 66 78.

 

Over FoodforCare

FoodforCare is in 2015 gestart in het Radboudumc als unieke voedingsformule in de zorg, waarvan inmiddels wetenschappelijk is bewezen dat deze leidt tot sneller herstel. Patiënten krijgen zes tot zeven keer per dag een verleidelijke maaltijd aangeboden, afgestemd op hun specifieke behoeftes. Onder de vlag van FoodforCare zijn inmiddels meer dan 1.000 hoogwaardige gerechten ontwikkeld.