differentiatie

naar patiëntgroepen

FoodforCare biedt maatwerk. Het assortiment is met zorg ontwikkeld en kan worden toegesneden op de wensen en eisen per specifieke patiëntengroep. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een oncologiepatiënt die in de meeste gevallen slecht eet en misselijk is van de chemokuur. FoodforCare biedt voor deze patiëntengroep gerechten die geur- en smaakarm zijn en een hoge calorie- en eiwitwaarden hebben. Voor de cardiologiepatiënt biedt FoodforCare natrium en caloriearme gerechten die goed op smaak zijn gebracht met geur- en kruidenmelanges.

Ook heeft FoodforCare oog voor verschillende leeftijdsgroepen. Zo geven ouderen vaak de voorkeur aan Hollandse pot. Jongeren geven daarentegen hun voorkeur aan gerechten vanuit verschillende (internationale) keukens. FoodforCare speelt op deze wensen in.

Naast specifieke gerechten voor specifieke patiëntgroepen, speelt FoodforCare ook in op diëten, voeding bij diabetes, aangepaste consistentie, geloofsovertuigingen, persoonlijke keuzes (zoals vegetarisch of veganistisch) en allergieën.