Gastronomie

De ontwikkelpartner van FoodforCare is Maison van den Boer. Beide horecaondernemingen zijn onderdeel van de Koninklijke Van den Boer Groep B.V.

Waar onze chefs sinds 1906 garant staan voor de culinaire creaties van morgen. Achter het fornuis liggen onze roots. De plek waar alles draait om de smaak van goed eten. Koken is onze passie. Constante kwaliteit en perfectie vergen een grote mate van vakmanschap en ervaring. Vanuit de klassieke gastronomie vertalen wij onze producten naar eigentijdse gerechten, resulterend in een spektakel van uitzonderlijke smaken en verrassende structuren. Kleurrijk, smaakvol en verantwoord en vers zijn termen die bij al onze gerechten van toepassing zijn.

"Iedere dag mensen laten genieten van onze ‘kook-kunsten’. Bij FoodforCare ontwikkel ik gerechten specifiek voor diverse patiëntgroepen. Hierdoor krijg ik de kans mensen te laten genieten van iets lekkers. Tegelijkertijd zitten diezelfde gerechten bomvol belangrijke voedings-waarden. Welbevinden en herstel worden zo dus mede mogelijk gemaakt door onze voeding!”