BUSINESSMODEL

Door kennis en koken samen te brengen, willen wij de wereld gezonder maken. Samen op weg naar beter. We hebben verschillende samenwerkingsvormen om dat doel te bereiken.

Wilt u gebruik maken van de kennis van FoodforCare, zonder verdere verplichtingen? Ontdek dan FoodforCare als consultant. Met onze eigen Academy kunnen we ook een rol vervullen als trainer van uw medewerkers. Als producent vervangen of verrijken wij uw eigen productieproces, onder uw regie. Als totale dienstverlener nemen wij de gehele gastvrijheid van u over.

Bekijk hieronder de vier mogelijkheden in detail. Geïnteresseerd geraakt? Maak dan een vrijblijvende afspraak door een e-mail te sturen naar info@foodforcare.nl.

Consultant

Wilt u snel een verbetering in uw uitvoering van de patiënten service zien, terwijl u de regie in eigen hand houdt? Zoekt u eerder naar een vliegwiel dan een langdurige samenwerking? Dan is de rol van FoodforCare als consultant wellicht wat voor u. U profiteert dan van de kennis die FoodforCare heeft opgebouwd, zonder verdere verplichtingen.

FoodforCare beschikt over bewezen modellen en nieuwe inzichten op het gebied van:
• Productontwikkeling
• Flexibele planning van personeel
• Implementatietrajecten
• Voedingsconcepten
• Voedingswaardenbehoefte versus -aanbod
• Onderzoek naar medewerkerstevredenheid
• Onderzoek naar patiënttevredenheid
• Voorraadbeheersystemen
• Apps voor de gebruiker die op persoonsniveau eiwitbehoefte en gebruik weergeeft

Onze experts delen graag de kennis die wij hebben opgedaan. U weet direct waar u staat en welk potentieel er is. Wilt u een verbetering realiseren in kosten of kwaliteit, care of cure? Wij leveren u inzicht, mogelijkheden en stellen u bovendien in staat zelfvoorzienend te werk te gaan.

Trainer

FoodforCare kan ook optreden als trainer van uw medewerkers. Uiteindelijk is elke organisatie immers zo goed als zijn medewerkers. FoodforCare heeft diverse trainingen ontwikkeld, uniek en toonaangevend is de specifieke ontwikkeling en nadruk op voeding, gastvrijheid en herstel. Deze trainingen vormen samen de FoodforCare Academy, die modulair in te zetten is.

De FoodforCare Academy is specifiek ontwikkeld voor voedingsassistenten, keukenmedewerkers en koks. De Academy geeft inzicht over de huidige kennis en kunde van uw personeel, waarna we een directe verbetering kunnen realiseren in zowel medewerkerstevredenheid als patiënttevredenheid.

Met FoodforCare Academy haalt u opgeleide professionals in huis, die weten wat er reilt en zeilt binnen uw branche. Onze Academy is dynamisch; het groeit mee of schaalt af al naar gelang de wens van de organisatie. Trainers zijn flexibel inzetbaar. Daarnaast maken we gebruik van e-learning modules, die overal en altijd te volgen zijn. Ze zijn zo ontworpen dat ze het leren leuk maken.

Producent

Wilt u (een deel van) uw productieproces uitbesteden? Dat kan. In de keuken van FoodforCare maken we dagverse hoogwaardige gerechten voor specifieke ziektebeelden, hersteltrajecten, diëten of persoonlijke voorkeuren. Onze assortimenten zijn specifiek ontwikkeld op waardering en bijdrage aan lichamelijk herstel. Ieder gerecht dat wij produceren staat met een aantoonbare reden in een assortiment.

In de rol van producent levert FoodforCare sec gerechten aan, geheel onder uw regie. We vervangen of verrijken uw bestaande productie, waarbij we al onze opgedane knowhow meenemen. Omdat wij werken met verse ingrediënten is de keten kort. Dat betekent dat we dagelijks leveren, of het nu om grote of kleine bestellingen gaat. Kwaliteit en versbeleving staan voorop. Wij produceren 365 dagen in het jaar en leveren iedere dag en tijdstip.

Totale dienstverlener

Wilt u de complete dienstverlening rondom gastronomie en gastvrijheid uitbesteden? Informeer dan naar FoodforCare als totale dienstverlener. Wij bezorgen dan het eten en drinken tot aan het bed, met zorg bereid en met aandacht geserveerd. Door een verticale fusie, een overgang van onderneming of de aanlevering van (tijdelijke) medewerkers kunnen we de dienstverlening binnen uw organisatie op hoogwaardig niveau uitvoeren.

FoodforCare voorziet u van uitvoerige maandelijkse rapportages, waardoor u volledig de controle houdt. Belangrijke zaken die wij voor u inzichtelijk maken zijn de intake per patiënt, het voorraadbeheer, het verbruik, de waste, de ureninzet, het ziekteverzuim, de social return on investment, HACCP, de medewerkerstevredenheid en de patiënttevredenheid.

FoodforCare opereert binnen de strengste normen in de zorg én laat u dat zien. Afhankelijk van wat voor u belangrijk is leggen wij afspraken, doelstellingen en ontwikkelgebieden vast in een beschrijving dienstverlening (SLA) en rapporteren periodiek terug hoe we er gezamenlijk voorstaan. Wilt u samen met ons werken aan hoogwaardige dienstverlening binnen de zorg? Dan staan we daar zeer voor open. We betrekken uw specialisten en contractmanagers graag om gezamenlijk te streven naar beter. Dat is immers onze missie!