FoodforCare

at home

Ziek zijn vraagt veel van je lichaam. Je lijf heeft extra bouwstoffen en energie nodig, terwijl je eetlust juist vaak verminderd is. Daarom is FoodforCare gestart met het serveren van meerdere kleine, smaakvolle en verleidelijke gerechten per dag. Deze gerechten zijn allemaal rijk aan eiwitten en energie, die zo van belang zijn bij het herstel.

Sinds wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat patiënten via FoodforCare meer energie en eiwitten binnenkrijgen dan bij de traditionele drie maaltijden per dag, is er een groeiende vraag naar FoodforCare in de thuissituatie. Daarom bieden we onze gerechten vanaf nu aan in een handige maaltijdbox. Speciaal voor patiënten die vóór, tijdens of na hun behandeling in eigen huis aansterken.

 

Bekijk de video

 

Een box bestellen

Elke box bevat voldoende voor drie complete dagen, uitgaande van zes eetmomenten per dag. Alleen het ontbijt wordt zelf ingevuld. Vanaf begin 2019 is de box gemakkelijk te bestellen via onze app. Deze komt binnenkort beschikbaar in de Google Playstore of de App Store.

 

 

Vijf voordelen

Gerechten hebben toegevoegde waarde in het herstelproces van de patiënt.
Kant-en-klare maaltijden voor de hele dag, die met één handeling klaar zijn!
Geen boodschappen, geen gedoe.
Verse producten zonder toevoegingen.
Bestel ook voor je mantelzorger en geniet samen van de gerechten.

 

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder een lijst met veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons. Bel ons op tijdens kantooruren op 06-5555 0115 of e-mail naar box@foodforcare.nl.

Wie kan de box bestellen?

De FoodforCare maaltijdbox is voor iedereen te bestellen. De box is met name geschikt als je wat extra eiwit en energie kunt gebruiken, bijvoorbeeld omdat je je voor wil bereiden op een medische behandeling of daarvan herstelt. Ook je naasten kunnen mee-eten van de box.

Waar leveren jullie de box?

We leveren de box gemakkelijk bij je thuis.

Wanneer wordt de box geleverd?

We leveren twee keer per week. In elke box zit voldoende voor drie dagen. De meeste patiënten bestellen één box vlak voor hun behandeling of direct erna.

Wat kost een box?

De kosten van één box (voor drie dagen, zes gangen per dag) bedragen €59,95. Dat is inclusief bezorgkosten.

Ik heb een dieet of allergie. Wat nu?

Geen probleem. Geef dit door aan de FoodforCare-adviseur, dan zoeken wij naar een passende oplossing.

Wat neem ik als ontbijt?

De eerste gang van de dag verzorg je zelf. Kies iets wat je lekker vindt en wat bij voorkeur rijk is aan eiwitten. Bijvoorbeeld een schaaltje magere kwarkt, een snee volkorenbrood met plak jonge 30+ kaas, een glas yoghurtdrank van Optimel of Vifit, een glas halfvolle melk of een handje met noten.