OPRECHTE AANDACHT

Oprechte aandacht staat centraal in onze dienstverlening. Met trots stellen wij hierbij een aantal van onze mensen met hun persoonlijke motivatie aan je voor. Graag maken we snel kennis met je!

Siebe Geerdsema - manager ziekenhuizen

FoodforCare biedt maatwerk. Het assortiment is met zorg ontwikkeld en kan worden toegesneden op de wensen en eisen per specifieke patiëntengroep.

       |   +31 (0)413 318 553    |    siebe.geersema@foodforcare.nl

Tobias Camps

Tobias Camps - projectmanager

FoodforCare is een revolutie binnen de zorg die maatschappij en individu dient. Die idealistische inslag op meerdere niveaus maakt dat ik van macro tot micro niveau trots ben op wat we doen.

       |   +31 (0)413 318 553    |    tobias.camps@foodforcare.nl

Roos Duijts

Roos Duijts - diëtiste

Als diëtiste bij FoodforCare ben ik voornamelijk bezig met de assortimentsontwikkeling. Zo heeft Iedere markt een specifieke doelgroep en een andere vraag qua diëten. Zo hebben we voor de afdelingen binnen het ziekenhuis speciale cycli ontwikkeld. Elke keer opnieuw kijken de dieetkok en ik of we nieuwe gerechten kunnen ontwikkelen die passen bij het seizoen, de doelgroep of aansluiten bij een bepaald dieet. Daarnaast ontwikkel ik voorlichtingsmaterialen voor voedingsassistenten en eindgebruikers. Wat mijn werk zo leuk maakt is dat FoodforCare veel waarde hecht aan de differentiatie van de cyclus bij verschillende doelgroepen. Deze speciale aandacht voor de verschillende doelgroepen zorgt ervoor dat we vaak positieve reacties ontvangen!

        |   +31 (0)413 318 553    |   roos.duijts@foodforcare.nl

Lourens Pouwer

Lourens Pouwer - algemeen directeur

Mijn missie is om de wereld van eten en drinken voor patiënten elke dag een beetje beter te maken, zowel voor, tijdens als na ziekenhuisopname. Met mooie gerechten en dranken waar patiënten van kunnen genieten. En die ook nog eens bijdragen aan het herstel waar mogelijk.

        |   +31 (0)413 318 553    |    lourens.pouwer@foodforcare.nl

 

Frans Lemmens

Frans Lemmens - souschef productontwikkeling

Iedere dag mensen laten genieten van onze ‘kook-kunsten’. Bij FoodforCare ontwikkel ik gerechten specifiek voor diverse patiëntgroepen. Hierdoor krijg ik de kans mensen te laten genieten van iets lekkers. Tegelijkertijd zitten diezelfde gerechten bomvol belangrijke voedingswaarden. Welbevinden en herstel worden zo dus mede mogelijk gemaakt door onze voeding!

+31 (0)413 318 553   |    frans.lemmens@foodforcare.nl

Steven van den Wildenberg - voedingsassistent

Voedingsassistent houdt in dat ik de laatste hand leg aan de heerlijke gerechten zodat we deze, samen met de drankjes, kunnen uitserveren aan de patiënten. Wat ik zo leuk vind aan dit werk is dat ik direct bijdraag aan de zorg van de patiënten terwijl ik ze kan verblijden met mooi gepresenteerde lekkere gerechten, shakes en smoothies. Hierdoor loop ik zelf ook de hele tijd met een lach rond.

Lianne van Stippent - voedingsassistente

Ik ga al 35 jaar met veel plezier als voedingsassistente aan het werk op de kraamafdeling Q10. Alweer ruim een half jaar onder leiding van FoodforCare en het blijft elke dag weer bijzonder om met een mooi gevuld dienblad een glimlach te toveren op de gezichten van onze patienten!