onze mensen

Oprechte aandacht staat centraal in onze dienstverlening. Met trots stellen wij hierbij een aantal van onze mensen met hun persoonlijke motivatie aan je voor. Graag maken we snel kennis met je!

 

Siebe Geerdsema - algemeen directeur

FoodforCare biedt maatwerk. Het assortiment is met zorg ontwikkeld en kan worden toegesneden op de wensen en eisen per specifieke patiëntengroep.

       |   +31 (0)413 318 553    |    siebe.geerdsema@foodforcare.nl

 

Daan Duives - chefkok

Iedere dag mensen laten genieten van onze ‘kookkunsten’. Bij FoodforCare ontwikkel ik gerechten specifiek voor diverse patiëntgroepen. Hierdoor krijg ik de kans mensen te laten genieten van iets lekkers. Tegelijkertijd zitten diezelfde gerechten bomvol belangrijke voedingswaarden. Welbevinden en herstel worden zo dus mede mogelijk gemaakt door onze voeding!


       |   +31 (0)413 318 553    |    daan.duives@foodforcare.nl

 

Tobias Camps

Tobias Camps - business development manager

FoodforCare is een revolutie binnen de zorg die maatschappij en individu dient. Die idealistische inslag op meerdere niveaus maakt dat ik van macro tot micro niveau trots ben op wat we doen.

       |   +31 (0)413 318 553    |    tobias.camps@foodforcare.nl

 

Roos Duijts

Roos Duijts - formulemanager

Als verantwoordelijke binnen de productontwikkeling van FoodforCare wil ik altijd voorop blijven lopen in de markt. Zo blijven we bij FoodforCare altijd bezig met een passend assortiment te ontwikkelen dat aansluit bij de behoefte van de patiënten met de nieuwste inzichten. En ontwikkeling ik voor de FoodforCare Academy met diverse disciplines nieuwe online trainingen.

        |   +31 (0)413 318 553    |   roos.duijts@foodforcare.nl

 

Jasper Geijsen - manager operations ziekenhuizen en zorgorganisaties

Binnen het Radboudumc hebben wij de afgelopen jaren hard gewerkt aan een structurele verbetering in de patientvoeding en -beleving. We hebben enorme stappen gemaakt in patienttevredenheid, duurzaamheid en productontwikkeling. Daar krijg ik energie van!

       |   +31 (0)413 318 553    |    jasper.geijsen@foodforcare.nl

 

Steven van den Wildenberg - HR-planner 

Onze gastvrijheid is een van de peilers binnen FoodforCare. Het 'verleiden' van de patient tot eten zien wij als een essentieel onderdeel waarbij het menselijk aspect onmisbaar is. De juiste mensen op de juiste plek. Daar zet ik me iedere dag voor in.

 

Lianne van Stippent - voedingsassistente

Ik ga al 35 jaar met veel plezier als voedingsassistente aan het werk op de kraamafdeling Q10. Alweer ruim een half jaar onder leiding van FoodforCare en het blijft elke dag weer bijzonder om met een mooi gevuld dienblad een glimlach te toveren op de gezichten van onze patienten!

 

Henk Kivits - founding father

Henk Kivits (64) heeft zich als grondlegger van FoodforCare sinds 2013 ingezet om met diverse relevante betrokken partijen, instanties en specialisten de rol van voeding in de zorg naar een hoger plan te trekken en de kwaliteit significant te verbeteren en structureel te verduurzamen. Mede door zijn inzet heeft onafhankelijk onderzoek naar de relatie tussen voeding en herstel plaatsgevonden binnen de door Henk geïnitieerde FoodforCare Foundation en daadwerkelijk aangetoond dat er hier een relatie ligt. En zijn reeds vervolgonderzoeken gestart. "FoodforCare is de meest innovatieve voedingsformule in de zorg en zorgt voor een significante verhoging in de eiwitinname bij de patiënt. FoodforCare gelooft in een sterke relatie tussen voeding en herstel. Door kennis en koken samen te brengen. Samen op weg naar beter. Om dat te bereiken meten we continu de effecten van onze innovaties en de tevredenheid. Zo bouwen we aan een database vol kennis en kunde, die we in allerlei samenwerkingsvormen willen delen."