Whitepapers

FoodforCare gelooft in een sterke relatie tussen voeding en herstel. Door kennis en koken samen te brengen, willen wij de wereld gezonder maken. Samen op weg naar beter. Om dat te bereiken meten we continu de effecten van onze innovaties en de tevredenheid. Zo bouwen we aan een database vol kennis en kunde, die we in allerlei vormen willen delen. Bijvoorbeeld via whitepapers.

schermafbeelding-2021-04-13-om-15-37-09

Inzicht en praktische tips bij voeding in de ouderenzorg

In deze whitepaper lees je welke contact van belang is bij voeding voor ouderen en met welke factoren de maatschappij onder andere op het gebied van ouderenzorg in stijgende mate te maken krijgt. Daarnaast treft je praktische invulling om jouw facilitaire dienstverlening rondom jouw voedingsconcept zo in te richten dat het een bijdrage levert aan (preventieve) zorg voor ouderen. 

Download deze whitepaper nu via Skipr

schermafbeelding-2021-04-13-om-15-39-44

Zes nieuwe stappen om ondervoeding tegen te gaan

Ontwikkelingen in de markt en het leggen van horizontale verbanden maken het mogelijk om ondervoeding binnen jouw zorgorganisatie tegen te gaan, in het bijzonder wanneer je werkzaam bent bij het facilitair team, voedingsteam, themaleider of team van diëtisten. In deze whitepaper lees je welke gevolgen ziekte gerelateerde ondervoeding met zich meebrengt en welke stappen een ziekenhuis (of zorgorganisatie) kan zetten om ondervoeding tegen te gaan. 

Download deze whitepaper nu via Skipr