Vier vormen

Door kennis en koken samen te brengen, willen wij de wereld gezonder maken. Samen op weg naar beter. Om dat doel te bereiken, hebben we verschillende samenwerkingsvormen beschikbaar. 

Wilt u gebruik maken van de kennis van FoodforCare zonder verdere verplichtingen? Ontdek dan FoodforCare als adviseur. Met onze eigen Academy kunnen we ook een rol vervullen als trainer van uw medewerkers. Als producent vervangen of verrijken wij uw eigen productieproces, onder uw regie. Als totale dienstverlener nemen wij de gehele gastvrijheid van uw over

 

img-7338

FoodforCare als adviseur

Zoekt u naar een vliegwiel in plaats van een langdurige samenwerking? Dan is de rol van FoodforCare als adviseur wellicht wat voor u. U profiteert van de (wetenschappelijke) kennis die FoodforCare heeft opgebouwd, zonder verdere verplichtingen.

img-7364

FoodforCare als trainer

Heeft u een duidelijke visie? Is er voor de realisatie gebrek aan kennis en kunde bij uw medewerkers? FoodforCare beschikt over toonaangevende trainingsmodules. Met de FoodforCare Academy haalt u opgeleide professionals in huis die weten wat er reilt en zeilt binnen uw branche. Uiteindelijk is elke organisatie immers zo goed als haar medewerkers.

Wij hebben diverse trainingen ontwikkeld waarbij de specifieke ontwikkeling en nadruk op voeding, gastvrijheid en herstel uniek is. Deze trainingen vormen samen de FoodforCare Academy die modulair in te zetten is, met of zonder persoonlijke begeleiding. De FoodforCare Academy is specifiek ontwikkeld voor voedingsassistenten, keukenmedewerkers en koks.

 

img-7110

FoodforCare als producent

Wilt u (een deel van) van uw productieproces uitbesteden? Dat kan. In de keuken van FoodforCare maken we dagverse hoogwaardige gerechten voor specifieke ziektebeelden, hersteltrajecten, diëten of persoonlijke voorkeuren. Onze assortimenten zijn specifiek ontwikkeld op waardering en bijdrage aan lichamelijk herstel. Ieder gerecht dat wij produceren staat met een aantoonbare reden in een assortiment.

Wij produceren en leveren 365 dagen in het jaar en leveren op iedere dag en elk gewenst tijdstip.

 

 

 

img-7116

FoodforCare als totale dienstverlener

Wilt u de complete dienstverlening rondom gastronomie en gastvrijheid uitbesteden? Als totaal dienstverlener verzorgen wij eten en drinken tot aan het bed, met zorg bereid en met aandacht geserveerd.

Door een verticale fusie, een overgang van een onderneming of de aanlevering van (tijdelijke) medewerkers kunnen we de dienstverlening binnen uw organisatie op hoogwaardig niveau uitvoeren.

Wij voorzien u van uitvoerige maandelijkse rapportages, waardoor u volledig de controle houdt. Belangrijke zaken die wij voor u inzichtelijk maken zijn de patiënttevredenheid, de intake per patiënt, het voorraadbeheer, het verbruik, de waste, de ureninzet, het ziekteverzuim, de social return on investment, HACCP en de medewerkerstevredenheid.