Differentiatie naar patiëntgroepen

Voor oncologiepatiënten die slecht eten en misselijk zijn van de chemokuur worden gerechten aangeboden die aansluiten bij de smaakvoorkeuren en hoge calorie- en eiwitwaarden hebben. Ook voor andere patiëntgroepen bieden wij gerechten op maat. Voor cardiologiepatiënten zijn natrium- en caloriearme gerechten goed op smaak gebracht met kruidenmelanges.

Daarnaast hebben wij ook oog voor verschillende leeftijdsgroepen. Zo zien wij dat ouderen vaak de voorkeur geven aan Hollandse pot, terwijl jongeren hun voorkeur geven aan gerechten vanuit verschillende (internationale) keukens.

Naast het inspelen op de wensen van verschillende leeftijdsgroepen spelen wij ook in op diëten, voeding bij diabetes, aangepaste consistentie, geloofsovertuigingen, persoonlijke keuzes (zoals vegetarisch of veganistisch) en allergieën.

Aanmelden nieuwsbrief

FoodforCare is constant in beweging om voorloper te blijven op het gebied van verse voeding.
Schrijf je in en blijf op de hoogte  voor de laatste ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Nieuwsbrief
FfC-logo - Broccoli - RGB