Samenwerkingsvormen

Dienstverleningsmodel

Wil je de complete dienstverlening rondom gastronomie en gastvrijheid uitbesteden? Als totaal dienstverlener verzorgen wij eten en drinken tot aan het bed, met zorg bereid en met aandacht geserveerd.

Door een verticale fusie, een overgang van een onderneming of de aanlevering van (tijdelijke) medewerkers kunnen we de dienstverlening binnen je organisatie op hoogwaardig niveau uitvoeren.

Wij voorzien je van uitvoerige maandelijkse rapportages, waardoor je volledig de controle houdt. Belangrijke zaken die wij inzichtelijk maken zijn de patiënttevredenheid, de intake per patiënt, het voorraadbeheer, het verbruik, de ureninzet, het ziekteverzuim, HACCP, medewerkerstevredenheid en duurzaamheids-kengetallen als; verhouding dierlijke en plantaardige eiwitten, voedselverspilling, percentage duurzame inkoop en de social return on investment.

Maaltijdcomponenten en tussendoortjes

Wilt je (een deel van) van het productieproces uitbesteden? Dat kan. In de keuken van FoodforCare maken we dagverse hoogwaardige gerechten en tussendoortjes voor specifieke ziektebeelden, hersteltrajecten, diëten of persoonlijke voorkeuren. Onze assortimenten zijn specifiek ontwikkeld op waardering en bijdrage aan lichamelijk herstel. Ieder gerecht dat wij produceren staat met een aantoonbare reden in een assortiment.

Wij produceren en leveren 365 dagen in het jaar en leveren iedere dag en op elk gewenst tijdstip.

Koken en/of kopen

Het kopen-koken platform is een concept dat de mogelijkheid biedt om aan de hand van het FoodforCare concept gerechten zelf te bereiden of in te kopen.
Gerechten kunnen op basis van de recepturen van FoodforCare geproduceerd worden en er kunnen ook gezamenlijk ontwikkelde en/ of lokale gerechten toegevoegd worden. De flexibiliteit houdt onder andere in dat er gekozen kan worden voor het zelf produceren van het gehele assortiment óf bijvoorbeeld de warme maaltijd zelf te bereiden en de shakes in te kopen.

Op het platform kunnen verschillende leveranciers aangehaakt worden: de groothandel, FoodforCare, de lokale bakker, etc.. Een unieke eigenschap van het platform is dat bestellingen worden gedaan op basis van data, niet op gevoel.
Het systeem rekent de open bedden en de gemiddelde bezetting op de afdeling door tot ideale bestelhoeveelheden. Dit levert grip op de kosten biedt de kans om waste te reduceren.

Aanmelden nieuwsbrief

FoodforCare is constant in beweging om voorloper te blijven op het gebied van verse voeding.
Schrijf je in en blijf op de hoogte  voor de laatste ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Nieuwsbrief
FfC-logo - Broccoli - RGB