Duurzaam en verantwoord

Onze visie op duurzame product- en menuontwikkeling is om gezonde, verse én verantwoorde gerechten van smaakvolle kwaliteit op maat te maken voor jong en oud, ziek en gezond. Wij nemen onze verantwoordelijkheid bij het ontwikkelen van onze maaltijden, samenwerking met onze klanten, bij inkoop binnen de keten, voor onze medewerkers én voor de aarde.

In het ketenproces ligt permanente focus op het beperken van voedselverspilling aan zowel gebruikerskant als aan productiekant. Zo wordt aan de gebruikerskant dagelijks de voedselverspilling geregistreerd en geanalyseerd ten opzichte van de geserveerde gerechten. Op deze wijze wordt het aanbod van gerechten voortdurend geoptimaliseerd om de voedselverspilling verder terug te dringen. Ook het gebruik van disposables wordt tot een minimum beperkt.

FoodforCare is onderdeel van de Eetgemak Groep, waar duurzaamheid een belangrijke kernwaarde in de bedrijfsstrategie vormt.

Aanmelden nieuwsbrief

FoodforCare is constant in beweging om voorloper te blijven op het gebied van verse voeding.
Schrijf je in en blijf op de hoogte  voor de laatste ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Nieuwsbrief
FfC-logo - Broccoli - RGB