Verleiden en adviseren

Naast de inhoudelijke aspecten (zoals parate kennis op het gebied van allergenen, diëten en consistentie) wordt de voedingsassistent(e) door FoodforCare getraind op gastvrijheid in de zorg (training on the job). De FoodforCare Academy zorgt ervoor dat bovenstaande persoonlijke aspecten kwalitatief gewaarborgd kan worden.

Dit betreft een breed scala aan klassikale en online trainingsmodules:

Deze trainingen vormen samen de FoodforCare Academy die modulair in te zetten is, met of zonder persoonlijke begeleiding. De FoodforCare Academy is specifiek ontwikkeld voor voedingsassistenten, keukenmedewerkers en koks.

FoodforCare Academy

De voedingsassistent heeft binnen de visie van FoodforCare een cruciale rol. Zij gaan namelijk met de patiënt het gesprek aan om op die manier de patiënt te ‘verleiden’ tot het eten van het voor hem/haar op dat moment beste gerecht.

Naast de inhoudelijke aspecten zoals parate kennis op het gebied van allergenen, diëten en consistentie wordt de voedingsassistent bij FoodforCare klassikaal getraind op ‘gastvrijheid’ in de zorg.

Om de bovenstaande persoonlijke aspecten kwalitatief blijvend te waarborgen heeft FoodforCare hiervoor de FoodforCare Academy ontwikkeld. De trainingsmodules van de FoodforCare Academy zijn een essentieel onderdeel van deFoodforCare-formule.

Door te werken vanuit de wetenschap kan FoodforCare aantonen dat de inzet van de Acadamy significante verhoging oplevert voor de medewerkers- en patienttevredenheid.

Aanmelden nieuwsbrief

FoodforCare is constant in beweging om voorloper te blijven op het gebied van verse voeding.
Schrijf je in en blijf op de hoogte  voor de laatste ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Nieuwsbrief
FfC-logo - Broccoli - RGB