Ik ben er ontzettend trots op dat FoodforCare, als onderdeel van de Eetgemak Groep, nog steeds iedere dag het verschil maakt door patiënten te verrassen en te verleiden met overheerlijke verse gerechten.
Vanaf de start van FoodforCare in 2015 ben ik betrokken bij de operationele uitvoering van het voedingsconcept in onze ziekenhuizen en zorginstellingen. Op deze manier lever ik een waardevolle bijdrage aan onze droom, om elke dag het eten en drinken voor de patiënten te verbeteren.
Samen met de ziekenhuizen en de chef-kok van Eetgemak ontwikkel ik het assortiment, gedifferentieerd naar ziektebeeld. Ik krijg energie van het optimaliseren van het voedingsbeleid met klanten, zodat de patiënten gezonde en lekkere gerechten aangeboden krijgen, waarmee het herstel kan worden bevorderd. Voor de FfC-Academy maak ik samen met de diverse disciplines social-learning-cursussen om de kennis van medewerkers te optimaliseren.
Als projectmanager bij FfC ondersteun ik met veel plezier organisaties bij het implementeren van ons innovatieve voedingsconcept. Door binnen een organisatie samen te werken op verschillende niveaus, vind ik de uitdaging die ik zoek in mijn werk. Communicatief vaardig en een omdenker.
Ik ben een enthousiaste projectmanager die helpt bij het succesvol afronden van projecten. Samen met de opdrachtgever worden er doelstellingen gemaakt waar we naartoe werken. Heeft u interesse? Neem gerust contact met mij op.
Samen met mijn hele team zet ik mij in om alle patiënten in het Radboudumc te voorzien van de complete dienstverlening en assortiment van FfC. Ik ben trots op het product dat we leveren, maar blijf dagelijks op zoek naar mogelijkheden om nog meer bij te dragen aan het welbevinden en herstel van de patiënt.
Als vestigingsmanager binnen het Maasstad Ziekenhuis werk ik samen met mijn team om de beste patiënt beleving te creëren.
Wij vinden dat elke patiënt recht heeft op lekker eten en drinken dat bijdraagt aan het welbevinden en het herstel bevordert.
Ik ben erg trots op deze missie en ons voedingsconcept, samen proberen wij deze missie waar te maken binnen het Maasstad Ziekenhuis.
Samen met het team van productontwikkelaars, culinair adviseurs en diëtisten zijn we dagelijks bezig met het verbeteren van onze recepten en het ontwikkelen van nieuwe recepturen om hiermee zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten.
Aanmelden nieuwsbrief
FoodforCare is constant in beweging om voorloper te blijven op het gebied van verse voeding. Schrijf je in en blijf op de hoogte voor de laatste ontwikkelingen binnen onze organisatie.