Nieuwe samenwerking Maasstad Ziekenhuis & FoodforCare

Nieuwe samenwerking Maasstad Ziekenhuis en FoodforCare helpt patiënten naar sneller herstel en verhoogt gastvrijheidsbeleving.

Het Martini Ziekenhuis heeft in november op twee verpleegafdelingen een proef gedaan met een nieuw voedingsconcept voor patiënten. In het concept krijgen patiënten een keuzemenu voor zes eetmomenten per dag. De nieuwe maaltijden zijn bereid voor extra energie en eiwitten om herstel na behandeling of operatie te bevorderen. 

Ook worden de maaltijden op een aantrekkelijke manier geserveerd, zodat patiënten met meer smaak en plezier eten, aldus het ziekenhuis. “Dat is belangrijk, omdat veel patiënten door hun ziekte of behandeling weinig eetlust hebben, terwijl voeding juist belangrijk is om je weer fitter te gaan voelen.”

Lees het hele artikel op; https://www.skipr.nl/nieuws/martini-doet-proef-met-andere-maaltijden/

Meer informatie over ons concept? Neem dan contact met ons op via 088 – 111 21 21 

Deel dit bericht via:
FfC-logo - Broccoli - RGB