Samenwerking OLVG en FoodforCare verlengd met vier jaar

Met trots melden wij dat de samenwerking tussen OLVG en FoodforCare* met 4 jaar is verlengd in het eerste kwartaal van 2024. Deze succesvolle samenwerking, gestart in januari 2021, heeft zich bewezen, zelfs tijdens de coronaperiode.

De kernwaarden innovatie, betrouwbaarheid en pro-activiteit hebben ons partnerschap versterkt en zijn de basis voor de voortzetting van onze inspanningen. Innovatie heeft geleid tot nieuwe maaltijdopties die aansluiten bij de behoeften van verschillende patiëntengroepen.

Met deze verlenging zetten we samen de volgende stap richting een duurzame toekomst. We blijven investeren in milieuvriendelijke oplossingen en blijven innoveren om onze voedingsconcepten aan te passen aan de laatste wetenschappelijke inzichten.

We kijken uit naar de komende vier jaar van samenwerking en de positieve impact die we kunnen maken op patiëntenzorg.

*FoodforCare (onderdeel van de Eetgemak Groep) is een dienstverlener die voedingszorg in ziekenhuizen verbetert met smakelijke, voedzame en op maat gemaakte maaltijden die bijdragen aan het herstel en welzijn van patiënten.

Deel dit bericht via:
FfC-logo - Broccoli - RGB