Nieuw samenwerkingscontract met Amsterdam UMC

Wij zijn verheugd een nieuwe mijlpaal aan te kondigen in onze missie om voeding en zorg te verbeteren. FoodforCare* en Amsterdam UMC, locatie AMC, slaan de handen ineen om het innovatieve concept ‘Zorg op het Bord’ naar een nieuw niveau te tillen.

Het concept ‘Zorg op het Bord’ krijgt nu een krachtige impuls dankzij onze gezamenlijke inspanningen. We zullen ons richten op de doorontwikkeling van de eetmomenten, waar we onze patiënten nog beter kunnen ondersteunen in hun herstel.

Maar dat is slechts het begin. Door een multidisciplinaire aanpak te omarmen en nauw samen te werken met alle zorgverleners, zetten we een nieuwe standaard voor voedingszorg binnen de gezondheidssector.

Deze samenwerking weerspiegelt onze gedeelde toewijding aan innovatie en uitmuntendheid in de zorg. We kijken ernaar uit om samen te werken aan een toekomst waarin voeding een integraal onderdeel is van het herstelproces van elke patiënt.

*onderdeel van de Eetgemak Groep

Deel dit bericht via:
FfC-logo - Broccoli - RGB