Wat is de rol van onze muffin in de dagelijkse voeding van onze patiënten

De dagelijkse menu’s van FoodforCare bevatten altijd tussendoortjes.

De dagelijkse menu’s van FoodforCare bevatten altijd tussendoortjes. Deze tussendoortjes zijn voor vele patiënten niet alleen een lekker en populair onderdeel van het assortiment maar vooral een hele goede aanvulling om de weerstand op peil te houden en herstel te bevorderen. Dit geldt vooral voor ouderen en andere kwetsbare groepen die in hun dagelijkse voeding onvoldoende eiwitten binnenkrijgen.

En onze muffins? Deze zijn 100% plantaardig en bevatten alleen natuurlijke ingrediënten zoals bloem, havermeel en fruit of groente. Elke muffin bevat maar liefst 10 gram eiwit en is rijk aan vezels, mineralen en vitamines. Het suikergehalte en vetgehalte is 30% lager dan gemiddeld.

En sinds kort zijn de muffins ook nog eens beschikbaar in een aantal overheerlijke smaken: chocolade karamel, citroen maanzaad, appeltaart crumble, cranberry sinaasappel en bosbes kaneel. Kortom: een échte smakelijke muffin boordevol bouwstenen! En daar zijn we best een beetje trots op.

FfC-logo - Broccoli - RGB